20 Ağustos 2017 Pazar

Hotmail Kaydol


Hotmail Mobil Uygulaması


Belki de hemen hemen herkesin bir internet kullanıcısı olduğu günümüzde; yaygın olarak kullanılan ve artık neredeyse mecburiyet haline de gelen kolay iletişim yollarından bir tanesi olan e-mail yani elektronik posta aslında yıllardır kullanılan bir yöntemdir. Her ne kadar ülkemizde kullanıma başlaması ve yaygınlaşması belirli bir zaman almış olsa da özellikle teknolojinin doğduğu ülkelerde belki de internetin ilk kullanımı ile birlikte kullanılan bu iletişim yönteminin temellerini atan ve en yaygın olarak kullanılan hizmet sağlayıcı olan Hotmail.com’dur. İçinde barındırdığı geniş ve yaygın hizmet alanları arasında sadece basit bir e-mail gönderme hizmeti olmayan
Hotmail; aynı zamanda bir anlık chat ve iletişim hali kurma modülü olarak da kullanılmaktadır. Bu bağlamda aslına bakarsak teknolojinin hızla gelişmesine ayak uydurmayı da başaran nadir e-posta hizmet sağlayıcılardan bir tanesidir de diyebiliriz. Öyle ki artık günümüzde kolaylıkla ve her daim yanımızda taşıdığımız cep telefonlarımızdan bile e-postalarımızı rahatlıkla okuyabildiğimiz bu hizmet sağlayıcı işlevsel olarak tamamen web sitesindeki ile aynı özellikleri de taşıyan mobil uygulamasını da kullanıcılarının hizmetine ücretsiz ve sınırsız kullanım hakkı ile sunmuştur. Bu uygulama ile kullanıcılar sadece şifreleri ile anında maillerine kolaylıkla ulaşabilecekler; internet tarayıcısına adres yazma, e-posta adresini yazma ve hatta şifrelerini de her seferinde tekrar girme gibi zahmetlerden kurtulmuş olacaklardır.
Bu şekilde tasarlanan mobil uygulamalar aynı zamanda online olarak sürekli posta kutusu ile iletişim halinde olabilmekte ve bu sayede olası acil mailleri dahi anında da okuyabilen son kullanıcılara sorunsuz hizmet sunabilmektedir. Ayrıca bu tip mobil uygulamalar ile de; her defasına girilen şifreyi girmek zorunda kalmayarak olası güvenlik sorunlarının da bir nebze daha önüne geçilebilmiş olabilinmektedir. Diğer taraftan cep telefonu firmaları da sistemin yoğun olarak kullanılmasının zorunluluğu olarak, üretim esnasında Hotmail mobil uygulamasını müşterilerine hazır olarak sunmaktadır. İşletim sistemine yüklenilmiş olan Hotmail uygulamasına teke seferde giriş yaparak ve gerekli kayıtları tanıtarak sistemi kullanmaya başlayabilirsiniz. Sizlere gelen yeni mesajlar sesli uyarılar ile haberdar edilmektesiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hotmail Kur msn aç Hotmail Kaydol Hotmail Kaydol